Sala Sporturilor „Dunărea” Galați

Sala Sporturilor Dunărea este „casa” echipelor de seniori ale clubului Phoenix. Arena dispune de aproximativ 1800 de locuri, dispuse într-o singură tribună. Reabilitarea Sălii Sporturilor Dunărea a început în martie 2011 si s-a finalizat in iulie 2013, proiectul fiind gestionat de Compania Naţională de Investiţii.

Lucrările de modernizare au presupus refacerea totală a incintei sportive. Astfel s-au reamenajat tribuna pentru spectatori și suprafața de joc și s-au creat spaţii pentru sala de forţă, masaj, vestiare care pot fi folosite atât de sportivi cât şi oficialii delegați la competiții, sală ce poate fi folosită pentru conferințele de presă, vizionări sau protocol.

Sala Sporturilor Dunărea este dotată cu 2 tabele electronice şi sistem de sonorizare. De asemenea, clubul Phoenix dispune de cel mai performant sistem de scoreboard de baschet din România: tabelă multisport FIBA, 2 Cronometre timp atac 24/14 secunde cu 4 laturi, 2 Led strip pentru panourile de baschet, goarne 124 dB, console de comandă, interfață TV, interfață precizie timp.

Sala Sporturilor Dunărea

Adresa: Str. Stadionului 2-4, Galați

Capacitate: 1800 de locuri

 

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook