Tuesday, 02 May 2017 09:55

Phoenix, 30 000 de fani la meciurile de pe teren propriu

Rate this item
(0 votes)

Sezonul 2016/2017 al Ligilor Naționale de Baschet Masculin și Feminin a luat sfârșit pentru echipele clubului nostru, dar emoțiile și atmosfera existente la partidele disputate de Phoenix încă sunt proaspete în gândul suporterilor noștri, cei care dau viață și culoare activității pe care o desfășurăm cu pasiune.

Fanii Phoenix, așa cum ne-au obișnuit, au fost în toate jocurile alături de jucătorii și antrenorii formațiilor noastre și i-au determinat întotdeauna pe aceștia să-și depășească limitele și să ofere totul pentru echipă până în ultima secundă a disputelor de sub panou.

În această stagiune de campionat, conform frbaschet.ro, partidele organizate de Phoenix pe teren propriu au adus un număr total de aproximativ 30 000 de spectatori, în cele 30 de meciuri disputate de cele două echipe ale clubului angrenate în Ligile Naționale de Baschet, rezultând o medie de 1000 de spectatori per meci.

La feminin, s-au disputat 18 jocuri pe teren propriu, Phoenix având o medie de 705.56 de spectatori/meci, ocupând locul 5 într-un clasament al asistenței, de-a lungul sezonului fiind prezenți un număr total de 12700 de fani. Cea mai mare asistență la echipa feminină a avut loc în confruntarea cu Olimpia CSU Brașov, 1700 de spectatori fiind prezenți în tribunele Sălii Sporturilor Dunărea, aceasta fiind de altfel și capacitatea maximă a arenei.

La masculin, au avut loc 12 meciuri la Galați, media fiind de 1287.50 de spectatori/meci (locul 6), sala fiind, în medie, la 75% din capacitate în fiecare partidă disputată de băieții noștri. În total, la meciurile echipei masculine au asistat 15450 de suporteri, iar partida cea mai urmărită a fost chiar în etapa de debut pe teren propriu în stagiune, cu BC Mureș, atunci când 1600 de spectatori au urmărit din sală victoria împotriva vicecampioanei din sezonul trecut.

Clubul Phoenix mulțumește tuturor suporterilor care ne-au fost alături la meciurile echipelor noastre, împreună am fost mai puternici, așa cum ne dorim să fim și în viitor!

Read 2461 times Last modified on Tuesday, 02 May 2017 10:04

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook