Thursday, 09 November 2017 10:12

Deplasare în fieful vicecampioanei pentru Phoenix

Rate this item
(1 Vote)

Florin Nini: „Vom cãuta sã ne punem în valoare atuurile și sã reușim o nouã victorie”

Runda a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin se deschide, vineri în Capitalã cu partida Steaua CSM Eximbank - Phoenix Galați. Confruntarea se anunțã interesantã, Steaua CSM, vicecampioana en-titre pornește ca favoritã dar echipa gãlãțeanã, care în ciuda problemelor financiare, traverseazã o perioadã fastã și are atuurile ei pentru a continua seria rezultatelor pozitive. Phoenix a învins în ultima etapã la Galați o altã echipã care s-a clasat pe podium sezonul trecut, CSM CSU Oradea, scor final: 89-86 și are un moral foarte bun.

„Întâlnim vicecampioana României, o echipã care investește treptat an de an și care nu are nevoie de prea multã prezentare. Noi suntem într-o perioadã bunã, vom cãuta sã ne punem în valoare atuurile și sã reușim o nouã victorie. Ritmul și rotația vor fi extrem de importante în obținerea victoriei”, ne-a declarat antrenorul echipei gãlãțene, Florin Nini.

Partida va fi condusã de arbitri Marius Ciulin, Valentin Negrea, Bedir Sefer iar comisar FRB a fost desemnat Marian Oprea. Situația din clasament a celor douã combatante se prezintã astfel: Phoenix Galați, locul 4 cu 9 puncte, la egalitate cu trioul de pe podium: BCM U FC Argeș, U BT Cluj Napoca și SCM Timișoara, echipe ce dispun de bugete exorbitante respectiv Steaua CSM, locul 7 cu 8 puncte. Meciul va începe la ora 17.00 și va fi transmis pe DigiSport 4.

Read 1197 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook