Thursday, 30 November 2017 10:42

Bãieții Under 18 au obținut douã victorii pe teren propriu

Rate this item
(1 Vote)

Sala de sport de la Școala Gimnazialã 3 Ion Luca Caragiale din orașul nostru a gãzduit la finele sãptãmânii trecute primul turneu din faza de clasificare a Campionatului Național de baschet la categoria Under 18. Cele trei echipe participante au fost: Phoenix LPS Galați, CSS Unirea Iași și CSS Sibiu. Bãieții pregãtiți de Gelu Cazanoschi și Tudose Teodorașcu și-au valorificat la maxim avantajul terenului propriu, obținând douã victorii meritate: 71-46 cu CSS Sibiu și 61-59 cu CSS Unirea Iași.

Lotul folosit: Victor Moșolea, Alexandru Patko, Matei Stan, Teodor Vlad, Tudor Negoițã, Alexandru Duțã, Iulian Țocu, Sebastian Stancov, Andrei Popa, Mihai Spãtaru, George Hagiu, Petre Frãtean. Cel de-al doilea turneu din aceastã fazã a competiției se va disputa pe 8-9 decembrie, cel mai probabil la Iași.

„A fost un turneu bun, cu douã victorii, una categoricã și una limitã, per ansamblu sunt mulțumit. Vrem sã câștigãm și meciurile de la turneul urmãtor și în continuare sã prindem o clasare cât mai bunã”, ne-a declarat antrenorul Gelu Cazanoschi. 

Read 772 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook